085 760 35 11
logo icoon arbeidsrecht

In arbeidszaken treden we op voor werkgevers en werknemers. Dat houdt ons scherp zaken uit verschillende perspectieven te bekijken. Onze aanpak is erop gericht uw probleem bij voorkeur snel op te lossen. Uiteraard zonder de redelijkheid uit het oog te verliezen. Vaak is het probleem (nog) geen juridisch conflict, waardoor er een andere oplossing mogelijk is.

Bent u werkgever?

Bekijk de pagina Werkgever en zie
waarmee wij u kunnen helpen.

Bent u werknemer?

Bekijk de pagina Werknemer en zie
waarmee wij u kunnen helpen.

 

Oplossing meestal niet via de rechter

Onze kracht is om het ‘echte’ probleem in beeld te krijgen en voor u de best mogelijke oplossing te treffen. In veel gevallen is dat niet de weg via de rechter. Die leidt vaak tot verharding van standpunten, is emotioneel belastend en kostbaar. Van groter belang nog is dat u de regie op de uitkomst kwijt bent. Niet altijd is een vonnis van de rechter de uitkomst waarop u had gerekend of gehoopt. Al staat de weg naar de rechter uiteindelijk altijd open. Maar een andere route biedt u veelal een beter resultaat. En u houdt grip op de uitkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhandelen met de juiste strategie.
 
 

Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor

Problemen oplossen is mooi, maar veel beter is om ze te voorkomen. Ook daar besteden we in onze praktijk ruime aandacht aan. Schrijf op wat je van elkaar verwacht en houd elkaar daaraan. Dat voorkomt ellende.

Wij adviseren u over alle onderdelen van het arbeidsrecht. Denk aan alles rondom het aangaan, wijzigen en beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

Wilt u meer weten? Neem contact op en leg vrijblijvend uw zaak aan ons voor.

Kennismaken?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Website ontwerp en realisatie door Edvertised Media

Website ontwerp en realisatie door Edvertised Media