085 760 35 11

Tarieven arbeidsrecht

Voor welk tarief uw zaak in aanmerking komt hangt af van de complexiteit en wie de zaak voor u behandelt. Voor aanvang van onze werkzaamheden krijgt u daar duidelijkheid over. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Wij kunnen ook een vaste prijsafspraak of een ‘no cure no pay’-regeling met u afspreken. Dat geldt voor werkgevers en werknemers. Het hangt er wel vanaf of de dienst zich daarvoor leent.

In sommige zaken is het mogelijk om (een deel van) de juridische kosten die de werknemer maakt door zijn werkgever te laten betalen. Deze mogelijkheid zullen we altijd onderzoeken.

Hebt u als werkgever of werknemer een rechtsbijstandverzekering afgesloten? Wanneer het tot een procedure komt (UWV of rechter), dan hebt u de keuze om u te laten bijstaan door een externe jurist die u zelf kiest. Dit noemt men het recht op een vrije advocaatkeuze. Vaak zijn daaraan wel voorwaarden verbonden. Wanneer dit aan de orde is, kunnen wij u adviseren.

Wilt u meer weten over (de kosten van) uw zaak? Neem contact op en leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor. Een eerste gesprek kost u niets.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze tarieven?
Neem contact op en vraag hier vrijblijvend naar.

Website ontwerp en realisatie door Edvertised Media

Website ontwerp en realisatie door Edvertised Media