085 760 35 11

Berkel en Rodenrijs – Vandaag is door Axia aangekondigd dat zij Van der Toorn Personenschade heeft overgenomen, een gerenommeerd letselschadebureau gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers met letselschade.

Axia is een nieuwe speler in de markt van letselschade en wordt gedreven door Michel Roumen, Jasper Overtoom van Overtoom Letselschade en Floris de Bruin. Deze strategische overname is een cruciale stap voor Axia om direct haar aanwezigheid en expertise op het gebied van personenschade te vestigen. Van der Toorn Personenschade heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van het verstrekken van hoogwaardige dienstverlening aan slachtoffers van letselschade.

“De overname van Van der Toorn Personenschade is een belangrijke mijlpaal voor Axia”, aldus Michel Roumen, CEO van Axia. “We zijn verheugd om de expertise en reputatie van Van der Toorn te kunnen verwelkomen binnen de Axia-familie. Samen zullen we in staat zijn om onze klanten een nog betere dienstverlening te bieden op het gebied van personenschade en Van der Toorn Personenschade verder te laten groeien.”

De overname van Van der Toorn Personenschade door Axia geeft Axia een sterke positie in de markt en is de start voor verdere groei en overnames. “Axia heeft de ambitie om marktleider te worden”, voegt Michel Roumen toe. “We hopen begin volgend jaar de volgende overname af te ronden. Door schaalvoordelen menen wij de dienstverlening aan letselschadeslachtoffers verder te kunnen verbeteren en een serieuze gesprekpartner te worden van verzekeraars om processen te vereenvoudigen en te versnellen voor slachtoffers”.

Chat openen
Gratis advies via WhatsApp?
Hoe kunnen wij u helpen?
Hallo! Heeft u vragen over letselschade?

Stel ze gerust via deze WhatsApp.
U krijgt van ons een deskundig en GRATIS advies. Beloofd!