085 760 35 11
Val uit een hoogwerker

Alexandru was op zijn werk bezig met een montageklus in een hoogwerker. Op een zeker moment keek een collega niet goed uit en die reed met een heftruck tegen de hoogwerker aan. Dat zorgde voor zoveel onbalans dat Alexandru uit de hoogwerker viel. Hij droeg geen harnas en was niet gezekerd. Alexandru kwam op de betonnen vloer 10 meter lager terecht.

Van het ongeval herinnert Alexandru zich niets meer. Wel dat hij wakker werd in het ziekenhuis met aangezichtsletsel, een nagenoeg volledig kapot gebit, meerdere kaakfracturen en een breuk in zijn rechter elleboog. Allexandru was op het moment van het ongeval pas 21 jaar met nog een heel leven voor zich. Hoewel hij nooit meer volledig zal herstellen, is Alexandru tot verbijstering van veel artsen – na een langdurig revalidatietraject – toch nog tot veel in staat. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat Alexandru geen recht heeft op een schadevergoeding. Voor veel zaken zal hij – ook in de toekomst –  hulp nodig hebben. Daarnaast zijn er kosten te verwachten voor medische behandelingen en ook het loon van Alexandru zal nooit meer het hetzelfde zijn. Overtoom Letselschade zorgde ervoor dat dat Alexandru hiervoor een eerlijke en rechtvaardige schadevergoeding kreeg. Een vergoeding waarin onder andere al deze schadeposten zijn opgenomen. Mede hierdoor kan Alexandru het ongeval een plek geven en zich weer richten op de toekomst. Dat is onder andere een mooie bruiloft met zijn jeugdliefde die in 2021 gaat plaatsvinden. Fijn dat wij Alexandru echt hebben kunnen helpen!

Heb jij een ongeval gehad op het werk?

Dan is de kans heel groot dat je recht hebt op een schadevergoeding en onze (gratis) hulp kunt gebruiken. Wil je precies weten hoe het zit met het verhalen van schade na een bedrijfsongeval?  Of heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. We helpen je graag verder!

Overtoom Letselschade staat ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.

Chat openen
Gratis advies via WhatsApp?
Hoe kunnen wij u helpen?
Hallo! Heeft u vragen over letselschade?

Stel ze gerust via deze WhatsApp.
U krijgt van ons een deskundig en GRATIS advies. Beloofd!