085 760 35 11

Vanuit het niets aangereden worden gaat je niet in de koude kleren zitten. Het overkwam Toos P. Op weg naar haar werk in de kinderopvang rijdt ze elke dag door dezelfde straat. Bij een kruising kreeg een automobiliste die van rechts kwam keurig voorrang van een andere automobilist. Ze gaf gas en knalde toen links in de auto van Toos, die ze totaal niet gezien had.

Toos: ,,Ze gaf het ook toe, dat ze net stevig optrok toen ze voorrang had gehad en mijn auto totaal niet had gezien. Ze zat zo ongeveer bij me op schoot.’’

Toos had twee jaar eerder haar heup gebroken en was dus erg bang voor haar broze botten, ze fietste om die reden ook niet meer.

Na de aanrijding bleek bij de huisarts gelukkig dat de ribben ‘slechts’ gekneusd waren en er vocht zat in de elleboog en de knie. Met wat pijnstillers en rust zou dat vanzelf overgaan.

Haar verzekeraar raadde Toos aan naar Overtoom te gaan. ,,Danielle Valstar heeft alles van me overgenomen. En alles, werkelijk álles geregeld. De reparatie van mijn auto, contact met mijn werkgever, ik kon tenslotte een paar weken niet werken. Danielle kon alleen helaas de angst niet wegnemen. Elke dag als ik weer door die straat rij ben ik extra op mijn hoede. Het gevaar kan ook van links komen. Het ongeval is prima afgehandeld, maar zit nog wel in mijn hoofd.’’

Heb jij ook een ongeluk gehad en letsel opgelopen?
Wil je precies weten hoe het zit met het verhalen van schade na een aanrijding? Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. We helpen je graag verder!

Overtoom Letselschade staat ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.