085 760 35 11

September 2021 was Mady A. met haar schoonzus op de fiets in Zeewolde. Ze stonden aan de rechterkant op het fietspad even stil voor overleg.

In een split second was de situatie compleet anders. Een wielrenner boorde zich met hoge snelheid in de beide dames. Mady viel met haar hoofd op het asfalt. Een flinke bult en schaafwond waren het gevolg. Verder had ze schaafwonden op haar elleboog en haar hielen. Ook haar been lag open door de trapper van de racefiets.

,,De wielrenner had ons niet gezien. Hij erkende dat hij met zijn hoofd naar beneden fietste. We hebben elkaars gegevens uitgewisseld en onze mannen gebeld om ons op te halen. Die brachten ons naar het ziekenhuis voor controle. De fietsen konden direct naar de fietsenmaker.’’

De volgende dag belde Mady Jasper Overtoom, om het ongeval voor te leggen. ,,Ik had geen zin in gezeur en wilde het niet zelf regelen. Jasper vroeg om foto’s en een schets van de situatie en heeft ons alles uit handen genomen. We hebben nooit meer direct contact met de wielrenner of diens verzekering gehad, dat deed Jasper. Efficiënt, en super geregeld. Alle onkosten zijn vergoed en hij zorgde voor een schadevergoeding. Ik had er geen omkijken naar. En mijn schoonzus ook niet.’’

Het enige vervelende is nog het litteken op Mady’s been. ,,Da’s minder voor in de zomer op het strand…’’

Heb jij ook een ongeluk gehad en letsel opgelopen?

Wil je precies weten hoe het zit met het verhalen van schade na een aanrijding? Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. We helpen je graag verder!

Overtoom Letselschade staat ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.