010-203 60 49

Wij zijn een jong en dynamisch kantoor in Bleiswijk, gespecialiseerd in letselschade, en we hebben een geweldige kans voor jou als

enthousiaste letselschadebehandelaar/jurist (junior)

Als jij je hbo- of wo-diploma rechten al op zak hebt of binnenkort in de afrondende fase van je rechtenstudie zit, dan ben jij degene die we zoeken!

Wat ga je doen?
Geen zorgen als je nog niet alle ins en outs van letselschade kent. Wij zullen je opleiden tot een zelfstandig letselschadebehandelaar die zaken van A tot Z behandelt. Jouw dagelijkse taken bestaan onder andere uit het voeren van (intake)gesprekken met cliënten, het onderhouden van contact met partijen, het bepalen van de strategie in een zaak, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het inventariseren van de schade van cliënten, en het verzamelen van alle benodigde informatie.

Daarnaast word jij een ster in het maken van zelfstandige schadeberekeningen en het schrijven van (juridisch inhoudelijke) brieven en mails. Je onderhandelt met de wederpartij en gaat tot het uiterste om het beste resultaat voor jouw cliënt te bereiken. En maak je geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je krijgt begeleiding van een ervaren letselschadebehandelaar die je alle fijne kneepjes van het vak zal leren.

Wie ben jij?
Naast empathisch, sociaal en communicatief vaardig, ben je iemand met een oplossingsgerichte en proactieve instelling. Doorzettingsvermogen is voor jou vanzelfsprekend, net als collegialiteit. Je bent accuraat en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als verbaal. Daarnaast voel je je als een vis in het water in de digitale wereld en ben je bereid om jezelf voortdurend te ontwikkelen. Wij bieden begeleiding op de werkplek, maar ook een op maat gesneden opleidingstraject en permanente educatie om jouw kennis en vaardigheden verder te versterken. Jouw input en mening worden gewaardeerd, en je durft dan ook mee te denken en jouw visie te delen.

Waar kom je terecht?
Bij ons kom je terecht in een professionele werkomgeving met een informele sfeer, waar jouw persoonlijke en juridische ontwikkeling centraal staan. Natuurlijk staat het belang van onze cliënten voorop, maar wij geloven ook in plezier en het samen vieren van successen. Humor en een goede werksfeer vinden wij belangrijk. We bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, en volop groei- en doorgroeimogelijkheden. Bijdragen aan het verder uitbouwen van onze organisatie wordt gestimuleerd en gewaardeerd. En natuurlijk willen we jouw harde werk ook goed belonen. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.

Klinkt dit als de perfecte match voor jou? Dan zijn wij ontzettend enthousiast om met jou kennis te maken! Stuur je CV en korte motivatie naar jasper@overtoomjuristen.nl. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe letselschadebehandelaar.