085 760 35 11

Op naar het terras! Het zoeken naar een parkeerplek loopt voor Rob helaas verkeerd af. Op een mooie zomeravond in Schiedam gaat het mis. Een automobilist zoekt naar een parkeerplek om de dag af te sluiten op het terras. Door de laagstaande zon wordt Rob die daar loopt over het hoofd gezien. Hij wordt geschept en valt op de grond. Rob voelt direct dat het mis is en loopt door de impact van de aanrijding fors knieletsel op.

Aanpassing woning

Omdat Rob al wat ouder is verloopt zijn herstel traag. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis en later in een zorghotel. Na een periode van maanden mag Rob weer naar huis. Maar dat gaat niet voordat zijn woning is aangepast. Rob woont alleen, kan zich na het ongeval alleen nog voortbewegen met rollator en andere hulpmiddelen. Bovendien moet er thuiszorg en verpleging geregeld worden, anders redt Rob het niet.

Het regelen van deze hulp en het inschakelen van de juiste partijen behoort ook tot het domein van een letselschade expert. Overtoom Juristen zorgde dat Rob zijn woning werd aangepast en dat hij de hulp kreeg die nodig was.

Inmiddels gaat het gelukkig weer wat beter met Rob en kan hij zelfs zonder zijn rollator kleine boodschappen doen. Helemaal verdwijnen zullen de klachten niet, maar Rob heeft zijn leven terug. Binnenkort weer een  terrasje pakken op een zonnige dag sluit hij niet uit.

Heb jij ook een ongeval gehad en letsel opgelopen?

Wil je precies weten hoe het zit met het verhalen van schade na een (bedrijfs)ongeval of aanrijding? Wil je weten of je recht hebt op smartengeld, en wat de hoogte daarvan is? Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. We helpen je graag verder!

Overtoom Letselschade staat ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.