085 760 35 11

Yess, we voldoen aan de eisen om het Nationaal Keurmerk Letselschade te mogen dragen!

Audit

Vrijdag 20 augustus was een spannende dag voor Overtoom Letselschade: na een uitgebreide audit oordeelde Arjan Loonstra van Q-Consult dat Overtoom Letselschade het Nationaal Keurmerk Letselschade verdient. Wij zijn supertrots!

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade biedt een overzicht van kwalitatief goede dienstverleners die zich als keurmerkhouder onderscheiden in de markt en daarmee kunnen aantonen dat zij kwaliteit leveren. Door als slachtoffer van letselschade te kiezen voor een keurmerk houdende dienstverlener, ben je verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening. Je doet er goed aan om dit door een erkende letselschade expert uit handen te laten nemen.

Heb jij ook een (bedrijfs) ongeval gehad en letsel opgelopen?

Wil je precies weten hoe het zit met het verhalen van schade na een bedrijfsongeval of aanrijding? Wil je weten of je recht hebt op smartengeld, en wat de hoogte daarvan is? Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. We helpen je graag verder!

Overtoom Letselschade staat ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.