085 760 35 11

In het najaar van 2021 reed Mike H. op de nieuwe fiets van zijn moeder op een smalle weg in zijn woonplaats. Een Mini stond er nagenoeg stil. Mike dacht dat de bestuurder hem gezien had en dus ook dat hij met zijn uitgestoken hand had aangegeven voor de auto langs te willen afslaan. Tot zijn schrik bleek dat niet zo, trok de Mini ineens weer op en lag hij even later op de motorkap.

Volgens Mike kreeg hij onterecht geen voorrang.

De fiets was beschadigd (200 euro reparatiekosten), Mike had last van zijn heup, knie en enkel. Zijn vrijwel nieuwe Airpods lagen aan gruzels. En zijn nieuwe broek kon linea recta de prullenbak in. Er bleek een getuige, maar diens verhaal was niet gelijk aan hetgeen Mike had ervaren.

Uiteindelijk kwam Mikes vader in contact met Overtoom Juristen Letselschade. ,,In eerste instantie denk je ‘we zien wel wat het oplevert, alles beter dan niks.’ Maar de afhandeling was hartstikke netjes. Regelmatig een berichtje of belletje. En uiteindelijk zijn zowel mijn zoon als de eigenaar van de Mini 50-50 in het gelijk gesteld en hebben we een groot deel van de kosten van de verzekering vergoed gekregen. Niet alles, maar beter iets dan niets.’’

,,Ik raad iedereen aan bij schade in elk geval Overtoom in te schakelen. Als je het niet probeert, krijg je zeker niks.’’

Heb jij ook een ongeluk gehad en letsel opgelopen?
Wil je precies weten hoe het zit met het verhalen van schade na een aanrijding? Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. We helpen je graag verder!

Overtoom Juristen staat ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.