085 760 35 11

Jasper Overtoom

Jasper Overtoom (mr. J.W.F. Overtoom) studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Onder leiding van prof. mr. dr. A.R. Houweling rondde hij daar de gespecialiseerde master Arbeidsrecht af. Daarnaast is Jasper opgeleid als NIVRE-re registerexpert.

Vanaf 2013 was Jasper partner bij het kantoor BSA Arbeidsrecht. In 2018 richtte Jasper zelfstandig het kantoor Overtoom Juristen op. Voor die tijd was Jasper onder andere werkzaam voor het ministerie van Defensie en BSA Schaderegeling. Hij behandelde arbeidszaken, beleidsvragen, aansprakelijkheidskwesties en letselschadezaken. Hij opereerde daardoor jarenlang op het snijvlak van het aansprakelijkheidsrecht en het arbeidsrecht. Dit maakt dat Jasper een brede juridische achtergrond heeft, met als expertise het arbeidsrecht en letselschade.

Praktisch en maatschappelijk betrokken

Jasper is praktisch ingesteld en een maatschappelijk betrokken jurist. Hij begrijpt dat de meeste cliënten niet zitten te wachten op ingewikkelde juridische verhalen. Zij verwachten vooral dat hun probleem op goede wijze wordt opgelost. Waarbij kosten ook een belangrijke rol spelen. In zijn werkwijze houdt Jasper rekening met al deze aspecten.

Jasper Overtoom oprichter en letselschade expert bij Overtoom Letselschade

Daniëlle Valstar letselschade expert bij Overtoom Letselschade

Daniëlle Valstar

Daniëlle Valstar is letselschade expert. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring in het vak. Daniëlle was onder andere verantwoordelijke voor de uitvoeringswerkzaamheden ten behoeve van asbestslachtoffers. In die rol heeft zij zich jaren ingezet voor (in alle gevallen ernstig zieke en terminale) slachtoffers en hun nabestaanden voor het verkrijgen een schadevergoeding. Onderdeel van haar taak was het bezoeken van slachtoffers. Zij heeft ruim 1000 (geregistreerde) bezoeken afgelegd, waarmee zij een belangrijke rol heeft gespeeld voor deze slachtoffers en hun gezinsleden.

Daarnaast werkt Daniëlle ook als letselschadespecialist voor slachtoffers van ongevallen. Zij is opgeleid als NIVRE-re registerexpert dat maakt Daniëlle met haar ervaring en hart voor slachtoffers tot een echte specialist.

Hermien Boon

Hermien is letselschade expert. Zij heeft ruim 22 jaar ervaring in het vak. Voordat Hermien haar rechtenstudie in Rotterdam afrondde, verdiende zij haar sporen in de gezondheidszorg. Zij behaalde diverse diploma’s en rondde o.a. een opleiding tot verpleegkundige af. Hermien werkte enkele jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis en in de wijkverpleging.

In 2000 zette Hermien haar eerste juridische stap in haar loopbaan. Zij trad in dienst bij een rechtsbijstandsverzekeraar als letselschade expert. Bijna 22 jaar heeft zij daar met plezier en toewijding gewerkt. Hermien behandelde alle voorkomende letselzaken met de nadruk op medische fouten. Op 1 september 2022 maakte zij de overstap naar Overtoom Letselschade.

Hermien houdt van duidelijkheid zodat slachtoffers weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is zij erg oplossingsgericht. Samen met het slachtoffer lost zij een zaak op zonder omwegen. Hermien beheerst alle facetten van een letselschade met haar specifieke kennis van het medische en verpleegkundige vakgebied als een grote pré en specialisme.

Hermien Boon letselschade expert bij Overtoom Letselschade

Anita Buwalda letselschade expert bij Overtoom Letselschade

Carolien de Zwart

Carolien is letselschade expert. Zij heeft 18 jaar voor de Nationale Politie gewerkt. Naast haar werkervaring in het uniform op straat heeft zij jaren gewerkt bij team Beroepsrisico. Zij heeft veel ervaring in het bijstaan van politiemedewerkers. Zij begrijpt hen als geen ander, kent de interne processen en weet de weg binnen de politieorganisatie. Zaken zoals GTPA, Beroepsziekte, PTSS, Dienstongeval en Beroepsincident zijn haar expertise. Carolien zet zich hier dan ook graag voor in. Dat maakt Carolien met al haar ervaring en hart voor de politiemedewerkers tot een echte specialist.

Annalie de Boer

Annalie is letselschade expert bij Overtoom Letselschade. Hiervoor heeft ze bijna vijf jaar gewerkt voor Slachtofferhulp Nederland en zich ingezet voor slachtoffers en nabestaanden van een misdrijf. Annalie zorgde voor het verkrijgen van een schadevergoeding en daarnaast begeleidde zij het slachtoffer of de nabestaanden op de strafzitting. Zij heeft ervaring op het gebied van ernstige gewelds- en zedendelicten en neemt deze ervaring mee in haar werk als letselschade expert. Annalie streeft ernaar om haar cliënten zowel emotioneel als juridisch goed te ondersteunen, zodat zij een heftige gebeurtenis op een goede manier kunnen afsluiten.

Annalie de Boer letselschade expert

Susan van der Hoeven office manager bij Overtoom Letselschade

Susan van der Hoeven

Susan is office manager. Zij heeft jaren gewerkt voor de Rabobank totdat zij in 2019 naar Overtoom overstapte. Zij ondersteunt de experts bij administratieve en organisatorische werkzaamheden en voegt daar haar ervaring vanuit de financiële sector aan toe. Susan is een onmisbare schakel binnen ons kantoor.

Mariska Friggen

Mariska is marketeer. Zij heeft jaren gewerkt voor diverse grote marketing afdelingen. Haar rol binnen Overtoom richt zich op marketing, communicatie en de vormgeving. Mariska is er heel goed in om onze boodschap helder en aantrekkelijk de wereld in te helpen.

Mariska Friggen marketeer bij Overtoom Letselschade

Harry Overtoom adviseur bij Overtoom Letselschade

Koos Baijer en Harry

Overtoom

Koos Baijer en Harry Overtoom zijn juridisch adviseurs. mr. H.A.P. Overtoom en  mr. J.M.J. Baijer hebben beiden aan de universiteit van Leiden notarieel recht gestudeerd.

Halverwege de jaren tachtig kwamen de oud studiegenoten Koos en Harry bij elkaar op het toen vacante notariskantoor in Berkel en Rodenrijs. Koos werd benoemd werd als notaris en zij gingen samenwerken in een maatschap. Begin jaren negentig werd ook Harry benoemd tot notaris in Berkel en Rodenrijs. De kwaliteiten van de beide notarissen vulden elkaar prima aan en zo ontstond een deskundige en slagvaardige praktijk.

Inmiddels zijn Koos en Harry met pensioen maar wel als juridisch adviseurs verbonden aan Overtoom. Tot op de dag van vandaag kan iedere juridische vraag aan hen worden voorgelegd. Het gaat dan vaak om complexe juridische vraagstukken. Bijvoorbeeld erfrechtkwesties bij een overlijdensschade en het personen- en familierecht bij een letselschade.


Erkend letselschade expert

Overtoom Letselschade is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dat houdt in dat wij erkend letselschade expert zijn. In het NKL zijn alleen organisaties te vinden die bereid zijn de binnen de letselschadebranche opgestelde kwaliteits- en gedragsregels na te leven. Het NKL is opgezet door Stichting De Letselschade Raad.

Als u ons inschakelt, bent u verzekerd van betrouwbare juridische hulp.      Neem vandaag nog contact met ons op.

Kennismaken?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Website ontwerp en realisatie door Edvertised Media

Website ontwerp en realisatie door Edvertised Media